Lyngdal Båtforening

Kenneth Gundersen
www.kengun.com
Velkommen
Lyngdal Båtforening (LBF) ble stiftet 01.07.1971 og har bryggeanlegg og klubbhus innerst i Rosfjorden i Lyngdal kommune. LBF har per 2010 ca 300 båtplasser og et bryggeanlegg som er oppgradert betydelig de siste årene.

Båtforeningen har i gjennom mange år hatt Sutnøy som fast "uthavn" og har bygget opp et fint anlegg med sandstrand, gressplen, griller, toalett osv. Plassen er veldig populær både for båtfolk og hyttefolk i kommunen.

For den som liker litt mer fred og ro er det er også fine brygger i Bærøybukta. Dette er et godt havnealternativ dersom nordvesten står på som verst på Sutnøy.

Begge steder er nå innlemmet i Skjærgårdsparken og vil bli oppgradert og enda bedre tilrettelagt i løpet av de neste årene.
St.Hans 2015
Det blir tradisjonell St.Hansfeiring på Bærøy, tirsdag 23.
Båtkortesjen går fra Agnefest kl. 17.00.
Velkommen.
Sikkerhetsoppgradering av havna
Nyheter

Da er overvåkningssystemet fra Noralarm ferdig installert og kjørt i gang. Dette medfører at havna nå har skiftet status til en overvåket havn. Det vil igjen si at hver enkelt båteier kan melde denne endringen til sitt forsikringsselskap og få en rabatt på båtforsikringen.

Overvåkningen fungerer slik at det blir tatt bilde av alle bevegelser i havna og siden dette ligger på sjøen så er det veldig mye bevegelser( og mye bilder som blir lagret) Disse bildene lagres i 7 døgn. Da fungerer det slik at dersom det skjer noe med din båt kan vi se tilbake 7 døgn på hvilke personer som har gått ut på den aktuelle brygga. Så dersom noen har hendelser som de ønsker å sjekke opp må de kontakte styret så snart eventuelle avvik blir oppdaget.

Vi er også i gang med å montere opp porter med adgangskontroll ut til hver brygge. To porter er på plass, den tredje kommer etter hvert, da vi fikk litt utfordringer rundt monteringen av denne. Når alle er montert opp vil låssystemet bli montert og det vil bli delt ut 2 adgangsbrikker til hver båtplass.

Dette har vært en samlet investering på omtrent 700 000,-Kr og det må dekkes inn. Som det ble vedtatt på Årsmøtet vil det komme et tillegg på årets faktura som heter Sikkerhet/Overvåkning på kr 500,- pr båtplass. Dette er penger hver enkelt båteier vil kunne spare inn på å få redusert forsikringspremien på båten. Beløpet som spares vil selvsagt variere etter hvilke type båt man har.

Vi håper dette vil bedre sikringen av båtene våre og hindre at det forsvinner hele båter, motorer og bensinkanner.

Ønsker dere alle en god båtsommer.

Styret i LBF

Nyttige lenker og nedlastinger
På hjemmesiden vår finner du nyttige lenker og nedlastinger.
Under "Lenker" i menyen øverst og kan du gå videre til f.eks. Båtmagasinet - Gjestehavner - Sjøfartsdirektoreatet (sjøvett) - Redningsselskapet - Skjærgårdsparken osv.
Under "Nedlastinger" kan du laste ned LBF's lover - Oppmåling av bryggebredde - Fiskeridirektoratets brosjyre: "Kysten er din 2013" regler for fritidsfiske.
LBF på Facebook
E-postadresser til medlemmene i LBF
E-postadresser og mobilnummer til medlemmene i LBF.
For rask kommunikasjon med medlemmene, ønsker styret i LBF å få registrert så mange e-postadresser og mobilnummer, som mulig.
Gå inn i menyen "kontakt oss" eller bruk adresselisten til styret som finnes under informajon i menylinjen, øverst.  Vennligst hold oss oppdatert på eventuelle endringer av adresser mm. På forhånd takk for hjelpen!
Brukernavn

Passord

Glemt passordet?
Få nytt ved å klikke her.
Replikkboks
Du må logge inn for å skrive her.

12/04/2012 22:09
Lyngdal Båtforening,. Postboks 237, 4576 Lyngdal. Bankkonto: 3126.26.66975 Org.nr. 994 835 645

16/06/2010 00:03
Velkommen til ny internettside Smile