Lyngdal Båtforening

Kenneth Gundersen
www.kengun.com
Velkommen
Lyngdal Båtforening (LBF) ble stiftet 01.07.1971 og har bryggeanlegg og klubbhus innerst i Rosfjorden i Lyngdal kommune. LBF har per 2010 ca 300 båtplasser og et bryggeanlegg som er oppgradert betydelig de siste årene.

Båtforeningen har i gjennom mange år hatt Sutnøy som fast "uthavn" og har bygget opp et fint anlegg med sandstrand, gressplen, griller, toalett osv. Plassen er veldig populær både for båtfolk og hyttefolk i kommunen.

For den som liker litt mer fred og ro er det er også fine brygger i Bærøybukta. Dette er et godt havnealternativ dersom nordvesten står på som verst på Sutnøy.

Begge steder er nå innlemmet i Skjærgårdsparken og vil bli oppgradert og enda bedre tilrettelagt i løpet av de neste årene.
Sikkerhetsoppgradering av havna
NyheterÅrsmøtet 2013 vedtok at vi skulle sikre havna med kameraovervåkning og porter. Dette arbeidet er nå godt i gang og ventes ferdig i løpet av mai 2015. Vi vil nå få ei FG godkjent havn. Båtforsikringa vil bli billigere for medlemmene, så ta kontakt med forsikringsselskapet å si at du ligger i ei overvåket havn. På sikt vil det også bli installert nøkkelkort.
Oppgraderingen er selvfølgelig ikke gratis, LBF vil fakturere et "sikkerthetgebyr" pr. båtplass, men etter det vi har fått opplyst vil gebyr fort bli tjent inn igjen, i form av lavere forsikringspremie.
Nyttige lenker og nedlastinger
På hjemmesiden vår finner du nyttige lenker og nedlastinger.
Under "Lenker" i menyen øverst og kan du gå videre til f.eks. Båtmagasinet - Gjestehavner - Sjøfartsdirektoreatet (sjøvett) - Redningsselskapet - Skjærgårdsparken osv.
Under "Nedlastinger" kan du laste ned LBF's lover - Oppmåling av bryggebredde - Fiskeridirektoratets brosjyre: "Kysten er din 2013" regler for fritidsfiske.
LBF på Facebook
E-postadresser til medlemmene i LBF
E-postadresser og mobilnummer til medlemmene i LBF.
For rask kommunikasjon med medlemmene, ønsker styret i LBF å få registrert så mange e-postadresser og mobilnummer, som mulig.
Gå inn i menyen "kontakt oss" eller bruk adresselisten til styret som finnes under informajon i menylinjen, øverst.  Vennligst hold oss oppdatert på eventuelle endringer av adresser mm. På forhånd takk for hjelpen!
Brukernavn

Passord

Glemt passordet?
Få nytt ved å klikke her.
Replikkboks
Du må logge inn for å skrive her.

12/04/2012 22:09
Lyngdal Båtforening,. Postboks 237, 4576 Lyngdal. Bankkonto: 3126.26.66975 Org.nr. 994 835 645

16/06/2010 00:03
Velkommen til ny internettside Smile