Lyngdal Båtforening

Kenneth Gundersen
www.kengun.com
Velkommen
Lyngdal Båtforening (LBF) ble stiftet 01.07.1971 og har bryggeanlegg og klubbhus innerst i Rosfjorden i Lyngdal kommune. LBF har per 2010 ca 300 båtplasser og et bryggeanlegg som er oppgradert betydelig de siste årene.

Båtforeningen har i gjennom mange år hatt Sutnøy som fast "uthavn" og har bygget opp et fint anlegg med sandstrand, gressplen, griller, toalett osv. Plassen er veldig populær både for båtfolk og hyttefolk i kommunen.

For den som liker litt mer fred og ro er det er også fine brygger i Bærøybukta. Dette er et godt havnealternativ dersom nordvesten står på som verst på Sutnøy.

Begge steder er nå innlemmet i Skjærgårdsparken og vil bli oppgradert og enda bedre tilrettelagt i løpet av de neste årene.
St.Hans feiring 2017
NyheterLyngdal båtforening inviterer herved alle til st.hans feiring på Sutnøy på fredag 23.06.17. Båt kortesje går fra Agnefest kl 17.00.
Vi ordner med maten og bålet, så det er bare å ta med noe å sitte på og godt humør :-) Lørdag 24.06.17 vil det være båt treff med quiz og annet gøy for hele familien.
Leie av Båtplass

Robert Moen overtar utleie av båtplasser for helårsleie og gjesteleie.

Mail: robert@contiga.no

Slipp og gjesteleie

For slipping ring: 908 34 798

Info fra styret - kodebrikker
Nyheter

Kodebrikker til portene - Ta kontakt med  Robert 901 93 302 - robert@contiga.no.

Nyttige lenker og nedlastinger
På hjemmesiden vår finner du nyttige lenker og nedlastinger.
Under "Lenker" i menyen øverst og kan du gå videre til f.eks. Båtmagasinet - Gjestehavner - Sjøfartsdirektoreatet (sjøvett) - Redningsselskapet - Skjærgårdsparken osv.
Under "Nedlastinger" kan du laste ned LBF's lover - Oppmåling av bryggebredde - Fiskeridirektoratets brosjyre: "Kysten er din 2013" regler for fritidsfiske.
LBF på Facebook
E-postadresser til medlemmene i LBF
E-postadresser og mobilnummer til medlemmene i LBF.
For rask kommunikasjon med medlemmene, ønsker styret i LBF å få registrert så mange e-postadresser og mobilnummer, som mulig.
Gå inn i menyen "kontakt oss" eller bruk adresselisten til styret som finnes under informajon i menylinjen, øverst.  Vennligst hold oss oppdatert på eventuelle endringer av adresser mm. På forhånd takk for hjelpen!
Brukernavn

Passord

Glemt passordet?
Få nytt ved å klikke her.
Replikkboks
Du må logge inn for å skrive her.

12/04/2012 22:09
Lyngdal Båtforening,. Postboks 237, 4576 Lyngdal. Bankkonto: 3126.26.66975 Org.nr. 994 835 645

16/06/2010 00:03
Velkommen til ny internettside Smile